Невероятно: На футболен мач топката се удря в невидим НЛО, зависнал над игрището! (видео)

Извънземните цивилизации определено се интересуват от спортните събития, провеждани от земните жители. Доказателство за това е един необичаен случай по време на футболен мач в Бразилия, който е заснет от телевизия.

Топката, изстреляна от футболист от корнер, летяща по нормална траектория, внезапно се удря в невидима преграда и променя посоката си.

Това събитие е станало на 14 юли тази година по време на футболния мач на бразилския шампионат в град Чапеко между местните “Chapecoens” и “Atletico Mineiro”.

На 41-ата минута на мача  топката се сблъсква с невидим НЛО. От корнера подава играч на „Chapeckense“, но по време на полета си топката се удря в невидим обект и променя траекторията си.

Интересното е, че преди този пас вратарят едва отразява удар във вратата, но помощта на “невидимия НЛО”, който променя траекторията на топката, води до това, че за малко да има гол. Мачът завършва в полза на Атлетико Минейро (1: 2), но операторите, които са снимали мача, забелязали инцидента.

Мачът е предаван от Grupo Globo и след края му от компанията съобщават, че камерите са записали много странни събития по време на този ъглов удар. А специалистите на компанията веднага отхвърлиха всякакви предположения за дефект на записа  или повреда в оборудването. Записът е реален!

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Зомбирани мишки се самоубиват масово в Холандия (видео)

Повече от 500 гризачи са загинали само за три дни в холандския град Hommerts, но никой не знае защо. Те се държат така, сякаш са зомбита. Странен феномен на мишки… Continue reading „Зомбирани мишки се самоубиват масово в Холандия (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *