Мистерии: Стотици птици намериха смъртта си след като се врязаха във висока сграда (видео)

Стотици птици са се блъскали сами в сградата на Залата на славата НАСКАР и са загинали. Това се е случило в Шарлът, най-големият град в щата Северна Каролина, САЩ.

Птиците се врязвали в сградата цял час. Около нея са открити 310 мъртви птици, които се блъскали в прозорците и стените.

крадено от непознатоккерадено от непо знато

„Нещо не е наред с тях“, казват очевидци. „Това не е нормално. Все едно краят на света е започнал. Да, сякаш тук именно започва всичко“.

През последните 50 години САЩ и Канада са загубили 29% от популацията си от птици – представляващи близо 3 милиарда птици. Въпреки че не всички крадкесно от непознатоскрадено от непознато фактори за намаляване на броя на птиците са точно определени, изследователите казват, че загубата на местообитания е сериозен проблем.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Тревожна прогноза: След 10 години Земята ще изглежда така, както е изглеждала преди 3 милиона години!

Близкото бъдеще на Земята може да крадено от непеознатоакрадено от непозна то не е толкова светло, защото планетата ще заприлича на древния си образ и това очевидно не предвещава нищо добро, защото негативните тенденции в изменението… Continue reading „Тревожна прогноза: След 10 години Земята ще изглежда така, както е изглеждала преди 3 милиона години!“

кракденос от непознатоткрадено от непознато

Стотици пчели случайно са умрели близо до кула на 5G в Калифорния (видео)

Жител на Калифорния е заснел видео, в което демонстрира стотици мъртви пчели на тротоара близо до крадено от непоазнатодкрадено от нептознато кула на високоскоростната мобилна мрежа 5G. Според автора на видеото смъртта на пчелите е… Continue reading „Стотици пчели случайно са умрели близо до кула на 5G в Калифорния (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознаторкрадеено от непойзнато крадено от цнепознартоккрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *