Динозаврите са живели в съвсем друга част на галактиката (видео)

Астрономи на НАСА стигнаха до извода, че когато Земята е била обитавана от динозаври, тя се е намирала в съвсем различна част на нашата Галактика. Това е установено след наблюдение на движението на Слънчевата система по Млечния път, пише Science Alert.

Слънцето обикаля около центъра на галактиката. Звездата ни извършва крадено от цнепознатоскрадено еот непознато пълна обиколка приблизително за 250 милиона години. Изследователят Джеси Кристиансен е проектирала пътя на Слънчевата система и е установила, че динозаврите започват да се появяват на Земята са започнали да се появяват динозаври, когато са били в същата точка, както сега. А най-известните особи са се появили на планетата, когато крадено от непознатоскратдерно от непознато тя вече е била много далеч от сегашното местоположение. Кристиансен споделя своите наблюдения в Twitter.

Самото движение на галактиката е много по-сложно, отколкото е показано във видеото, тъй като всички обекти едновременно се движат в нея, но с различна скорост и в други орбити. Освен това самият Млечен път е в постоянно движение, приближавайки се до галактиката Андромеда.

крадено оат непознатйоекрадено от непознато

По време на въртенето на Слънчевата система около центъра на нашата галактика не се връщаме към изходната точка – ситуацията наоколо винаги е различна от миналата. Въпреки че Земята не се е променила много, тук също така кипи живот, въпреки че е малко по-различен.

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

кр адено от непознаторкрадено окт непознато

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено отс непознатоцкрадено от наепознато кррадено отт непознатоекрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *