Учени откриха загадъчни връзки, които оплитат Вселената

Корейските изследователи са открили странна взаимовръзка между движението и въртенето на галактики, които се намират на колосални разстояния една от друга.

Учените не могат да обяснят това явление, пише Science Alert.

В своята работа корейските учени са използвали данни от NASA – Sloan Atlas и The CALIFA Survey. Те са крадено ота непознатоткрадено от непеознато установили, че определена съгласуваност между движението и въртенето на галактиките може да бъде открита на разстояние от един мегапарсек (3,26 милиона светлинни години).

Учените са установили, че посоката на въртене на галактиките съответства на усредненото движение на галактики, разположени на разстояние не повече от 6 мегапарсека (20 милиона светлинни години). краддедно от непознатоакрадено от непознато Разбирайки, че галактиките не могат да взаимодействат една с друга, изследователите смятат, че между тях има някакво свързващо галактиките вещество, което е разпространено в космоса.

По-рано международен екип от учени се натъкна на аномалия, потвърждаваща изкривеността и изолацията на Вселената, а не нейната равнинна структура, както се смяташе по-рано.

© крадено от непойзнаторкрадено от непоазнато 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Учени: Сътворението на Вселената не е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!

Как се e появила Вселената? Това е било въпрос на случайност или е творение на Бог? Официалната теория отдавна е подложена на критика. И всяка нова крадено от днепознатоцкра дено от непознато теория на учените опровергава… Continue reading „Учени: Сътворението на Вселената не е случаен взрив, а е изключително точно математическо изчисление!“

Откриха звезда, която краадено от непознатоккрадено от непознатао е по-стара от Вселената! Значи ли това, че Теорията за Големия взрив е грешна?

Теорията за Големия взрив беше поставена под въпрос, след като учените откриха звезда, която вероятно е по-стара от самата Вселена! И това може да доведе до „научна криза“. Засега се… Continue reading „Откриха звезда, крадено от нептознато крадендо от непознато която е по-стара от Вселената! Значи ли това, че Теорията за Големия взрив е грешна?“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадейно от непознатоскраденйо от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *