НАСА публикува впечатляваща панорама на повърхността на Марс (видео)

Марсоходът Curiosity е заснел района на Глен Торидон с обзор от 360-градуса и висока разделителна способност. Видеото бе публикувано от Американската национална космическа агенция.

Повече от хиляда снимки, направени от роувъра Curiosity в периода от 24 ноември до 1 декември 2019 г. са били необходими на експертите, за да сглобят краденок одт непознатодкрадено от непознато тази панорама. Тя се състои се от 1,8 милиарда пиксела. Като включите видеото по-долу, можете да видите тази панорама със собствените си очи.

Последната такава панорама беше съставена и публикувана от НАСА през 2018 г. въз основа на снимки, направени от роувъра от върха на хребета Вера Рубин от височина кр адено от непозкнатоскрадено от непознато около 327 метра.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Мистериите на Марс: Учените установиха категорично, че някой или нещо произвежда кислород на Червената Планета!

За първи път в историята на космическите проучвания учените измериха сезонните промени в газовете, които запълват атмосферата, непосредствено над повърхността кртадено от непознатоакрасдено от непознато на кратера Гейл на Марс. В резултат те забелязали нещо… Continue reading „Мистериите на Марс: Учените установиха категорично, че някой или нещо произвежда кислород на Червената Планета!“

крадено от непознаетоткрадетно от непознато

Гъба, червей или цвете? На снимка от Марс уфолози откриха нов странен обект!

На Марс и по-рано са забелязвани необичайни обекти, приличащи на гъби, а сега на нова снимка, направена миналия месец, е забелязан нов подобен обект. В началото на януари 2020 г.,… Continue крадено от непознатоцкраденйо от непознасто reading „Гъба, червей или цвете? На снимка от Марс уфолози откриха нов странен обект!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено ота непознатоцкрадсено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *