Пилот на Viva Colombia засне загадъчен куб в небето (видео)

По време на редовен търговски полет пилот на колумбийската авиокомпания Viva Colombia забелязал странен обект с  форма на куб, който се приближавал към самолета от страната на Меделин (град Колумбия, в който е базирана авиокомпанията Viva Colombia).

За всеки случай пилотът извадил смартфона си и заснел тази аномалия, която във крадено от непознатоакрадаено от непеознато всяко едно отношение му се сторила нереална. Този куб летял с огромна скорост, нямал криле и опашка и дори без да оставя след себе си следи. Единственото нещо, което пилотът не може да каже по технически причини, е доколко беззвучен е бил този тайнствен полет, но очевидно кубът не издавал краддено от непознатоакрадено от анепознато никакъв „реактивен рев“.

За щастие странният НЛО минал покрай самолета и то на прилично разстояние. От една страна, това зарадвало пилота, от друга, както казва по-късно, не било възможно да заснеме летящия куб по-отблизо и по-детайлно.

Заслужава да се отбележи, че напоследък  хората често започват да виждат в небето (и крадено от непознатокекратдено от непознато да правят снимки и видеоклипове) доста странни НЛО, които по своята форма и дизайн изобщо не приличат не само на класическите „летящи чинии“, но и на извънземните апарати с форма на пура, и въобще на нещо, способно да се лети във въздуха. И въпреки всичко, тези обекти летият – с крйадено от непознатоскрадено отц непознато огромна скорост и маневреност, като  изчезват моментално, сякаш се разтварят във въздуха.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Загадъчните снимки на съветския крадено о т непознатоскраденйо от непознато космически апарат „Луна 13“

„Луна 13“  е космически апарат, изстрелян от СССР по програмата Луна с цел изследване на земния спътник. Апаратът е ускорен по траектория към Луната от околоземна орбита и осъществява меко… Continue reading „Загадъчните снимки на съветския космически апарат „Луна 13““

Огромен крадено от непознааттойкрадено от непознато космически кораб излита от Луната (видео)

Астрономът- любител и уфолог Брус Сийзъл (Bruce Seesall) е успял да заснеме излитането от Луната на голям космически кораб, който според него може да принадлежи само на извънземни. Във видеото… Continue reading „Огромен космически кораб излита от Луната (видео)“

Още крадено от непознатоеекрадено отк непознато по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено оцт непознатойкрадено от непеознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *