Астроном засне гигантски НЛО близо до Слънцето (видео)

Изглежда, че нашето Слънце се „радва“ на необичайна активност на НЛО тази година. Може би се чудите защо напоследък около Слънцето се наблюдават толкова много НЛО?

Както вече писахме в предишни статии, може би това има общо с приближаващата слънчева буря на „Апокалипсиса“, или наистина се води космическа война?

Астроном-любител е заснел гигантски извънземен космически кораб, приближаващ се към Слънцето отляво, след това прекосява диска на звездата за да изчезне в дълбокия космос, само за да задълбочи мистерията на текущата НЛО активност близо до Слънцето.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

ТОВА странно нещо се появи в небето над Невада (видео)

Видеото, което ви представяме, е заснето от жител на Невада в края на януари. Мъжът е публикувал уникалното видео в интернет, защото сметнал, че е заснел нещо невероятно. И наистина… Continue reading „ТОВА странно нещо се появи в небето над Невада (видео)“

НЛО стреля със снаряди на Луната (видео)

Според автора на видеото Брус, който е заснел НЛО на повърхността на Луната, те се крият в някаква мараня, преди да отлетят обратно в космоса. Освен това Брус е заснел… Continue reading „НЛО стреля със снаряди на Луната (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *