Камерата на МКС отново засне НЛО, но учените пропуснаха тази момент (видео ++)

Известният уфолог Скот Уоринг обърна внимание на потребителите в мрежата на интересно видео, направено от камерата на МКС в началото на април 2020 г. Камерите засекли дискообразен НЛО, висящ над Земята.

В подкрепа на думите си Уоринг се позовава на видео, публикувано в мрежата от Secureteam10. Видеото показва НЛО с форма на диск, която обикновено се счита за класика сред уфолозите. Напоследък обаче това вече е рядкост и в последно време очевидци наблюдават НЛО с други форми – от светещи светлини до облакоподобни. Сега нищо не се чува за пурообразните.

А известният уфолог е сигурен, че на видеото е попаднал истински НЛО, който има характерен метален блясък. Очевидно обектът се е движел под орбитата на МКС.

Уоринг е убеден, че този обект е бил пренебрегнат от учените от НАСА, тъй като обикновено те не са заинтересувани от появата на НЛО пред камерите и бързо променят зрителния и ъгъл. Тук обектът се оказал визуално толкова малък, че просто не му обърнали внимание.

Уфологът препоръчва да обърнете внимание на втория фрагмент от представеното видео, който започва от 5-та минута.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Истинска флотилия НЛО бе заснета от камерите на МКС (видео)

Цял флот от загадъчни обекти бе заснет от камерите на Международната космическа станция. В публикуваното видео камерата на МКС показвала атмосферата на Земята и след известно време на нейния фон… Continue reading „Истинска флотилия НЛО бе заснета от камерите на МКС (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *