Огромен НЛО, близо до Слънцето, е заснет от спътник на НАСА (видео)

Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг сподели поредната си необичайна находка. Разглеждайки архивни снимки на Слънцето, направени от спътник на НАСА, уфологът е забелязал огромен сферичен обект близо до нашата звезда.

Според виртуалния археолог размерът на този обект е около 1,5 километра в диаметър. Обектът в този момент бил доста близо до спътника на НАСА и правел странни резки скокове.

Уфологът предполага, че този обект може да е някакъв вид  енергиен концентрат, които е разумен. Изследователят признава, че това изглежда странно, но не вижда друго обяснение. Самото поведение на енергийните обекти наподобява играта на деца на тревата.

Скот казва: ако тези същества не се нуждаят от космически кораби, то кои са те? Ами ако това са боговете, за които толкова много се говори в древните легенди?

До такъв неочакван извод е стигнал известният уфолог.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “Огромен НЛО, близо до Слънцето, е заснет от спътник на НАСА (видео)

  1. Ако това са снимки на обекта близо до слънцето то той в никакъв случай не е 1,5 км. в диаметър. Видал съм Меркурий на фона на слънцето и той изглеждаше доста по малък въпреки ,че е по близо до наблюдателя. И това тяло което е до слънцето ,ако е 1,5 км просто не би се забелязвало ! В сравнение с други небесни тела трябва да е поне 15 000 км. в диаметър !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *