Десетки НЛО прелетяха снощи над България, очевидците са стотици!

Флотилия, съставена от поне 36 НЛО прелетя снощи около 22 часа над България. Посоката на движението им е била на северозапад. НЛО са забелязани от стотици очевидци!

Какво може да се каже за тези НЛО?

1. Летели са на около километър – два един след друг.
2. Шум не са издавали.
3. Не са примигвали.
4. Никой не знае какво представляват, няма официални съобщения.

Има хипотеза , че това са сателитите на Мъск за интернет, но тази хипотеза пада веднага – сателитите няма как да светят сами, а Слънцето не може да ги освети през нощта.

Ето и  няколко съобщения на очевидците във ФБ (правописът е оригинален):

Р. И. : За втора вечер ги наблюдаваме. гр.Шумен

А. П. : И аз ги видях но казват, че това са сателити

Д. Д. : Видин…

Ж. М. : Около 10 мин мина нещо около 30 светлини над нас

Т. И. : Старозагорско също има. Едно след друго пет светлини. Към 22.30 часа. Идваха от югозапад към североизток.

В. К. : Нали НАТО провежда учение. Може да са въртолети.

А. Х. : Какво беше това мамка му. Варна от 21:50 до 22:10. Обектите бяха далеч повече от 30.

С. Д. : Vchera kam 23.00 vav Germania, grad Wuppertal

М. Г. : И в Пловдив видяхме, светлини. Много ясно небе, с много звезди. Светлините бяха като звезди, движеха се нагоре, настрани. По цялото небе, много бяха, една се изгубваше, друга тръгваше.

А. А. Онази вечер и аз висях на терасата, точно над нас 4-5 светлини, като звезди се разминаваха на кръст, не бяха в редица..

М. Д. : Беше наблюдавано и от Свиленград

С. С. : Преди 2 месеца, свекър ми , който живее в Белоградчик, ни каза , че подобно нещо е минало рано сутринта. Броил ги е около 50…

С. Ф. : Не са сателити,някои от светещите точки се отклоняват и обикалят около мястото на излизането.

Я. С. : Миналата седмица след 21 часа на порции по 12-15 на изток по прелетния път на птиците Виапонтика. С ясно изразени интервали както между отделните тела, така и между групите. Всяка вечер, поне пет, откакто наблюдаваме. После спряха.

Д. Д. : Не сте само вие ,снощи около 22 ч. преминаха точно като армада над 40 високо летящи обекта,какво е това мамка му,виждам че много хора им е смешно но тази псевдо карантина не е случайно!

В. С. : Видяхме ги и ние от с. Терзийско, община Троян. Първите 7-8 светлини преминаваха една след друга, на равно разстояние, движейки се мн бързо и всички изчезваха на определено място. Следващите минаваха в различни посоки

Е. Е. Няма да повярваш!!! Няма да повярваш!!! Току-що преброих 36 НЛО!!! При това излязох да пуша и видях едно, мога само да гадая дали и колко са преминали преди това.
Всички бяха еднакви, с цвета на звездите, безшумни, летяха с еднаква скорост на разстояние 2-3 км един от друг. На два пъти на двойка или тройка. Идваха от югозапад в посока североизток.

Още не мога да се освестя. Имам чувството, че са свързани с карантината – малко хора ще ги видят пътищата празни, улиците празни.

Имам чувството, че усетиха, че някой ги гледа и се отклониха от курса който поддържаха – главата ми се изкриви.

(Снимката е илюстративна)

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Истинска флотилия НЛО бе заснета от камерите на МКС (видео)

Цял флот от загадъчни обекти бе заснет от камерите на Международната космическа станция. В публикуваното видео камерата на МКС показвала атмосферата на Земята и след известно време на нейния фон… Continue reading „Истинска флотилия НЛО бе заснета от камерите на МКС (видео)“

Star Wars: Oгромна флотилия НЛО бяга от Земята (видео)

От февруари 2020 г. до началото на март, безброй странни космически аномалии и групи НЛО се появиха на живо пред камерата на МКС, докато преминаваха покрай Земята. Сега, три седмици… Continue reading „Star Wars: Oгромна флотилия НЛО бяга от Земята (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

15 thoughts on “Десетки НЛО прелетяха снощи над България, очевидците са стотици!

 1. И аз ги видях, бяха към 50 над Шумен
  преди около 20дена на еднакво разстояние едно след друго. Безшумни, приличаха на звезди, отиваха на североизток.

 2. миналата година бяхме на вън със брата във 1 и нещо часа. през нощата , беше валяло много силно дъжт преди това , но когато бяхме излезли небето се беше изчистил и не валеше , карах из циганската махала със изгасени фарове защото си мислех че някой искаше да ощети колата ми
  преди да навляза във махалата един огромен триъгален кораб надлетя над колата ми и беше толкова близо и безшумно мисля , че беше на височинат 15 метра а корабат беше 40 на 50 голям аз и брата се изплашихме светнах фаровете и изпрашихме към вкъщи
  и след като написах във Фб на страницата ‘Аз съм от Пазарджик’ всички ке смяха и подиграваха
  направи ми впечатление , че лятно време когато вали силен дъжт е много вероятно да ги видите

 3. И аз ги видях. Първо ги взех за самолети но….. като се за гледах видях, че летят много бързо на равни интервали и светлините им бяха особенни. Не успях да си го обесня но като видях публикацията се уверих, че не съм луд. Това се случи в село Лозен, Септемврийска община.

 4. Тази вечер -18.04. наблюдавахме въпросните обекти около 21ч.над местност близо до гр.Троян.Такова нещо не бяхме виждали до сега! Първоначално си помислихме, че са самолети, но Не! Тези обекти се движеха на еднакво разстояние един от друг, в един коридор, светеха ярко, не издаваха звук. В един момент станаха много на брой, но продължаваха да се движат в същата посока! Гледката беше неописуема! Това продължи около 25 минути.После изчезнаха.

 5. Да, в ноща на 16.04.2020 в 21.30 до 22.22h Над Варна също ги видях в небето. Първо направиха кръгове едновременно от 5-6 движещи светлини. Поведе на летенето беше хаотични. След това, видях поредица летели от запад към изток. 20 минути по късно, отново ги видях летели от юг към север в 22.22h!

 6. Не е вярно, че сателитите не се виждат през нощта. Аз ги наблюдавам от моето детство досега. Светят като звезди в небето, само дето и се движат

 7. Това са сателити на програмата Starlink на Американската фирма SpaceX за глобален Интернет. Вижте в YouTube.

 8. Здравейте! Искам да споделя нещо което ни се случи вчера. В 21:50 видяхме летящ триъгълник в района на Сандански. Бяхме аз приятелката ми и сестра ми. Татко беше в кухнята. Обяснихме му какво видяхме , но той каза , че е някаква комета. 1,30ч по късно същия кораб триъгълен състоящ св от 20 светлини премина отново през същото място и татко ми вече втори ден не може да повярва какво видя. Втора вечер седим на терасата и само ние знаем какво сме видяли. Никога няма да забравя как това нещо профуча над нас. Всеки може да вярва в каквото си иска, но се надяяам да ми повярвате.

 9. На 17.04.20 минаха над Северна Австрия (Waldvirtel) към 22.00 часа над 40 безшумно летящи обекти. Посока от запад на изток. Последният обект до?де от юг и се присъедини към другите. Не се движеха в една линия. И не толкова високо. Нито един вестник не отрази случката. Ден по-късно са забелязани 47 обекта над Южна Австрия. За които четох в интернет. Също без коментар. Какво се крие от нас????

 10. И НАД СВИЩОВ ГИ ВИДЯХМЕ. БЕШЕ В НАЧАЛОТО НА АПРИЛ. ДВЕ ВЕЧЕРИ ПОРЕД ГИ ГЛЕДАХМЕ – БЯХА ОКОЛО 20. ДВИЖЕХА СЕ НА ЕДНАКВО РАЗСТОЯНИЕ И В ПРАВА ЛИНИЯ. ПРИЛИЧАХА НА ЗВЕЗДИТЕ, НО СЕ ДВИЖЕХА.

 11. това не са сателитите на Мъск. сателитите на Мъск са правоъгълни, а тези светлини, които видяхме- кръгли! Ако правителствата и НАСА твърдят, че това са сателитите на Мъск, значи крият нещо. Нещо, което искат да скрият! Нещо, което да не разберем. Нещо което, ако разберем, ще изгубят позицията си или много по-лошо… А е възможно и Мъск да е изстрелял сателитите си, за да си мислим, че са сателити, но да не са…

 12. Въпрос: „Как така времето за пътуване по въздух от Южна Америка до Нова Зеландия по полярния маршрут е ПО-КРАТКО, отколкото времето за пътуване първо на север, а след това отново на юг?“

  О: Пилотите на авиокомпанията се ръководят от своя GPS. Не забравяйте, че сателити не съществуват. Данните за заместване, дадени от псевдолити, нарочно хвърлят изкривявайки всички пътеки, за да направят полетите да поемат различно време. Извивката на тези пътеки може да добави или извади големи разстояния, без общото завиване да е очевидно за някой, който го пътува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *