Огромна пирамида пълзи по дъното на океана (видео)

Известният виртуален археолог Скот Уоринг отново е разглеждал сателитни снимки и е открил нещо интересно в тях.

Според изследователя близо до брега на Япония има тетраедрична пирамида, която се е движила или продължава да се движи по дъното на океана.

Уфологът стигнал до такива заключения, когато откри в близост до пирамидата характерна следа с ширина 20 километра и дължина 650 километра. Най-вероятно, смята Уоринг, това е неидентифициран летящ обект (НЛО), който е кацнал на дъното на океана преди няколко хиляди години. Оттогава мистериозният обект е преодолял най-малко 650 километра по океанското дъно.

Уфологът обръща вниманието на потребителите в мрежата какви невероятни технологии трябва да притежавате, за да създадете нещо подобно. Възможно е вътре в тази пирамида все още да има извънземни технологии, скрити от човечеството.

Уоринг смята, че този обект със сигурност трябва да бъде проучен, тъй като повдига твърде много въпроси. В същото време той пояснява, че такъв проект ще изисква значителни средства и няма да е лесно да се намерят желаещи да го спонсорират.

От друга страна, ако някой реши да направи това, ние едва ли ще разберем, тъй като търсенето на извънземни технологии винаги е било строго секретно.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

 

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *