Руски учени ще публикуват доказателства за извънземен живот

Руски учени се готвят да публикуват пълен албум със снимки на вкаменени микроорганизми, съществували преди образуването на Земята, съобщава РИА Новости.

Снимките ще бъдат публикувани през ноември. На тях се виждат вкаменелости от метеорита Oргей, паднал във Франция през 1864 година. Следите от микроорганизми са били видими веднага след падането му, но по това време учените не са могли да намерят обяснение за находката, обяснява Алексей Розанов, академик от Руската академия на науките, научен директор на сектора по астробиология в Обединения институт за ядрени изследвания.

Учените отбелязват, че намерените вкаменелости доказват реалността на феномена панспермия – попадането живот на Земята от космоса.

Снимките, които сме получили, са категорични, не можете да спори с тях. Но все пак ще спорят. Хората, които никога не са се занимавали с това, те спорят най-много”, казва Розанов.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Тайнственият периодичен радиосигнал FRB 121102, отново се активира точно по график

По-рано тази година астрономите съобщиха за поразително откритие. Бързият радиосигнал, наречен FRB 121102, не се само се повтаря, а се повтаря в точно определен цикъл. Източникът мълчи около 67 дни.… Continue reading „Тайнственият периодичен радиосигнал FRB 121102, отново се активира точно по график“

 

Древни руини отново са открити на Марс (видео)

Виртуалният археолог Джийн Уорд е открил древни руини на фотографии на повърхността на Марс в областта Melas Mensa, които се състоят от огромни каменни блокове. Според изследователя цялата структура е… Continue reading „Древни руини отново са открити на Марс (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *