Интересна тенденция: Жени търсят донори на сперма, които нямат ваксина срещу Covid

Неочакван обрат на събитията: настроенията против ваксинирането се разпространиха и в сферата на онлайн даряването на сперма.

Тъй като пандемията от вируса Covid-19 подхранва скептицизма по отношение на ваксините, жените започнаха да търсят сперма от мъже, които са отказали ваксина срещу Covid.

Тази нарастваща тенденция доведе до създаването на изключителни групи в социалните медии като тази на Джонатан Дейвид Риналди, известен като „Сперминаторът“. Но какво мотивира тези жени да избират неваксинирани донори, въпреки научните доказателства, опровергаващи всякаква връзка между инжектирането на Covid и плодовитостта?

Джонатан Дейвид Риналди, активен донор в групата Sperm Donation USA, забеляза значително увеличение на исканията за сперма от неваксинирани донори. Това го подтикна да създаде своя собствена група, изключително за тези, които споделят неговите убеждения против ваксинирането. Групата, с около 250 членове, успешно е помогнала на много хора да се сдобият с деца. Членовете на групата включват млади двойки и самотни жени от САЩ и Великобритания, като повечето от тези доброволни донори предоставят спермата си безплатно, пише Dailymail.

Въпреки че Центърът за контрол и превенция на заболяванията (CDC) многократно подчертава липсата на доказателства за връзка между ваксините срещу Covid-19 и проблемите с плодовитостта, антиваксърите имат различно мнение и посочват съществуващите изследвания, че ваксините по някакъв начин увреждат репродуктивната система. Въпреки научния консенсус за противното, тези идеи набират сила и стимулират търсенето на неваксинирани донори на сперма.

Въпреки че Cryos, една от най-големите банки за сперма в САЩ, казва, че получава много малко искания за информация за неваксинирани донори, данните показват нарастващ интерес към неваксинирани донори на сперма в социалните медийни групи в Съединените щати. Жените активно търсят „неваксинирани донори на сперма“ и посочват „без Covid вакс“ в съобщенията си, което показва предпочитание към партньори, които не са получили ваксината. По същия начин мъжете се самоопределят като „неваксинирани“, за да привлекат потенциални реципиенти, които споделят техните възгледи против ваксините.

Скептицизмът на г-н Риналди относно ваксините започва след раждането на първото му дете, когато започва да се съмнява в необходимостта от ваксинации. Той си спомня, че е получавал различни ваксинации като дете, но като възрастен решава да се откаже от ваксините срещу грип и Covid. Вдъхновен от доброто здраве на своя неваксиниран приятел от детството, той започва да проучва съставките и вложките във ваксината. Правителствените разпоредби относно ваксинациите на сина му допълнително увеличиха резистентността му към ваксините, което го накара да откаже напълно ваксините.

Експерти и научни изследвания последователно подчертават безопасността и ефективността на ваксините срещу Covid-19, опровергавайки всякакви твърдения за проблеми с плодовитостта. Американските центрове за контрол и превенция на заболяванията (CDC) и проучвания, включващи милиони хора, не са открили доказателства в подкрепа на връзката между ваксините срещу Covid и проблемите с плодовитостта.

Нарастващата тенденция за търсене на неваксинирани донори на сперма подчертава степента, до която скептицизмът по отношение на ваксините е проникнал в обществото. Въпреки научния консенсус, който опровергава всякаква връзка между ваксините срещу Covid и проблемите с плодовитостта, хората се стремят да бъдат в безопасност и търсят неваксинирани донори на сперма.

https://www.dailymail.co.uk/health/article-12699293/unvaccinated-sperm-shady-donors-Covid-shot.html?ito=email_share_article-t

Последвайте ни в Телеграм

© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата в нашата страница:


© 2023 energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *