Клонингите – зловещата технология на извънземните

След втората среща на извънземните с американския президент Дуайт Айзенхауер, станала през 1955. в  базата Едуардс, американците, получават  от тях редица извънземни технологии. Едната  от тях е технологията за клониране.

 

След поредица  от  сеанси на хипноза, Барбара стига до заключението, че някои от пациентите описват подробно процес,  подобен на клониране. С някои хора извънземните очевидно са провеждали  генетични експерименти. На един неин пациент, например, му  взели образци от  кожата, кръвта, семенната течност.

   отвличания на хора. След публикуването на книгата, Катрин получава множество писма от читатели, описващи такива случаи.

С много от тях по-късно тя провежда хипнотични сеанси, по време на които се оказало, че  пациентите наистина са били отвличани от  извънземни същества.

 като изнасилвачите ги третирали като животни, или надуваеми кукли.

А клонингите безропотно се  подчинявали на своите създатели.

Сред клонингите имало  копия на известни актриси, поп звезди и победителки в различни конкурси за красотата. Според извънземния в  „базата данни“ се съхраняват  генетични материали от десетки хиляди човека.

 

И те нямат ограничения, нямат никакви етични норми, защото разглеждат хората  като много по-нисши същества от тях, и които могат да използват по всякакъв начин за своите нужди. Те не ни считат за достойни да живеем, да сме свободни и да сме щастливи.  И в това приличат на  хората.

 Ние също не чувстваме угризения, убивайки животни, с цел след това да ги изядем.

OБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО НА САЙТА Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително писмено съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определя от редакцията.