Конспирации: Клонингите на хора съществуват и отдавна са между нас? (видео)

В Интернет все по-често се появява информация за това, че в света отдавна съществуват клонинги на хора, които незабележимо живеят спокойно с нас – а ние, разбира се, просто не ги забелязваме. А и как можем да ги забележим? ..

Не много отдавна в мрежата се ​​появи видео (вижте първата му част по-долу) с изказването на хип-хоп звездата Lil Buu, където известният певец признава, че в действителност той е клониран човек, създаден от канадската компания Clonaid.

А клонингът, за който се предполага, че вече е второ поколение, говори много убедително за всичко това, а за да го разберете, трябва да знаете английски …

Накратко, той казва следното:

Всички процедури за клониране на Lil Buu сa проведeни в Канада, a според системата, приета в Clonaid, той e получил определен номер (но Lil Buu отказва да го съобщи).

При това всичките му спомени за живота в реално тяло, дадени му от Майката Природа, са изтрити по инициатива на специалистите, така че миналото да не влиза в конфликт  с настоящето. Клиентът, казва Buu, сам решава какво трябва да се изтрие и какво да се остави, като разбира се, в процеса активно участват и психолози на компанията.

Всичко това изглежда пълно безумие, а самият видеозапис като забавен рекламен трик.

Само че канадската компания Clonaid – въобще не е измислица, тя съществува съвсем реално и е специализирана в обслужването на звезди, да речем от същия този Холивуд, както и други световни знаменитости.

И както уверяват журналисти, притокът на клиенти тук е толкова висок, че ръководството на компанията наскоро е отворил филиала Stemaid. А засега никой не знае какво прави Clonaid.

Ето какво каза шефът на фирмата д-р Брижит Бюслер:

Ние се придържаме към политиката на изключително строга конфиденциалност, затова за нашата компания се носят най-различни слухове, дори и фантастични, но ние не можем да разкрием каква работа вършим за нашите клиенти. Те могат да бъдат сигурни, че данните за тях няма да изтекат НИКЪДЕ, най-малко в пресата, дори и ако самата фирма Clonaid понесе тежки загуби от тази поверителност.

Ще изясним обаче, че цялата тази информация относно клонирането на хора не е потвърдена и никой официално не потвърдил слуховете, които свободно циркулират в Интернет. Да вярвате или не – е ваш избор.

Но както ни учи историята с течение на времето такива фантастични предположения много често се оказват истини. И това не е изненадващо в нашето общество, където най-„горещата“ информация (особено по отношение на последните научни разработки) със сигурност е скрита от широката общественост …

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

© 2018 energetika-bg. com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *