„Портал в друго измерение“ бе заснет от илюминатора на самолет (видео)

Видеоклипът по-долу е направен в понеделник, 29 октомври, от един от пътниците на самолет, летял от Чикаго за Ню Йорк. Възрастен мъж, пожелал да остане анонимен, изведнъж забелязал нещо странно в илюминатора и го заснел със стария си телефон.

Нашият герой уверява, че във въздуха се е появил огромен синкав пръстен, около който пространството било изкривено. Изненаданият пътник се обадил на внучката си за да разбере от нея какво може да е видял.

Момичето много се изненадало, но и заради стария телефон, на който бил заснет този странен феномен, дори не могла  да поиска от дядо си да й изпрати получените кадри. Независимо от това, тя предположила, че това може да бъде пробив в пространствено- времевия континуум. Разбира се, внучката на нашия герой не била много сигурна, но нямала други хипотези.

Когато мъжът стигнал у дома си и показал  на момичето тайнствения видеоклип, тя го публикувала в интернет.

Много от редовните потребители на мрежата смятат, че това наистина е нещо, което излиза извън рамките на обичайното.

Други коментатори казват, че това е просто бял пръстен от дим във въздуха.

esoreiter

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Още по темата:

Портал в небето се появи в Шотландия (видео)

  В мрежата е публикувано видео, на което е заснет мистериозен портал, появил се в небето на Шотландия. Местните жители станали свидетели на внезапната поява в небето на портала. Очевидците… Continue reading „Портал в небето се появи в Шотландия (видео)“

 

Белгия: Въртящ се облак или небесен портал?

На 22 май 2018 г. в небето над Белгия е забелязан загадъчен облак. Подобно мистериозно небесно явление хората там никога преди това не са виждали. Според метеоролозите това явление е… Continue reading „Белгия: Въртящ се облак или небесен портал?“

В САЩ се отвори портал, от който излетяха множество НЛО (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg. com All rights reserved!

Последвайте ни в Телеграм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *