НЛО: Последните събития с тях все повече, и все повече, плашат (видео)

Няма нищо по-шокиращо сега от НЛО и извънземните. Това е мнението на хората, които са живели през и след втората половина на миналия век. А  по-рано всички подобни явления са приписвани или на божествената природа, или на природата на дявола.

Вестниците пишеха малко за това, а свидетелите на такива явления краадено от непознатоккраденор от непознато се опитваха да мълчат, пише Esoreiter.

Днес, уфологичната тема в интернет, макар и доста популярна, постоянно изисква  нещо свежо и наистина невероятно, защото толкова много вече е казано и показано за нея …

НЛО близо до Слънцето, отново

Ето затова странните обекти близо до Слънцето, напълно различаващи се от естествените крадено о т непдознато крадено от непознато коронарни изригвания на светилото, са не само изненадващи, но   са доста шокиращи за много уеб потребители.

Например известният изследовател на паранормалното в нашия свят, включително и в космоса, Скот Уоринг, може да се каже, е подготвил за своите почитатели нова малка сензация.

Той е открил как безподобен по своята крадено окт непознатоккраденоа от непознато правилна форма НЛИ излита от Слънцето с огромна скорост. Нещо повече, размерите на този извънземен кораб е съизмерим с Юпитер, защо, от една страна, човек дори може да започне да се съмнява в реалността на това събитие, а от друга страна признава, че това е най-огромният НЛО, летящ или въртящ краденок отт непознатодкрадено от непознато се близо до нашето Слънце.

Вече много от тях са зафиксирани, при това с различни форми, от куб до чадър, затова просто не е необходимо да се говори за някакви природни явления.

В този случай, уточнява тайванският уфолог, НЛО излита от Слънцето със скоростта на светлината или близка до нея.

крадено от непознатосскрадено от непознцато

 НЛО се появи в тв предаване по време на новини в Аржентина

Друг интригуващ момент в скорошната ни съвременност е един странен НЛО, който внезапно се появи на телевизионните екрани, и при това в живо предаване. Най-често това се демонстрира в  телевизионните новинарски канали, тъй като именно те правят крадеено от непознатоскрадено окт непознато предавания на живо.

Нещо подобно се случи преди дни в Аржентина. Телевизионният канал бе принуден да прекъсне предаването си, когато неидентифициран летящ обект, който лети над Буенос Айрес, попадна в  обектива на тв камерата.

Засега никой не е давал официално обяснение за случилото се,  което е разбираемо, но в интернет, краденро отд непознатойкрадено от непознато където веднага се появиха видеоклипове от „мястото на събитието”, веднага избухна дебат: Какво е това?

Почти всички потребители на мрежата се съгласиха, че това крадено от непознатойркрад ено от непознато не може да бъде безпилотен самолет, метеосонда или някакъв земен военен апарат. А освен това, защо тези телевизионни служители така изведнъж се притесниха? …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)

От НАСА отново наскърбиха уфолозите и крадено от нрепознатоскрадено от кнепознато всички любители на космическите тайни, които постоянно следят околоземната орбита с уебкамерите, инсталирани на Международната космическа станция. За съжаление в случай, че се появят… Continue reading „Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)“

Изключително бърз НЛО е заснет от дрон в небето над Mieroszów, крадено от непознатоскрадено от непознасто Полша (видео)

Камера, монтирана на безпилотник, е заснела изключително бърз НЛО, който стремително излита от гората и се насочва към небето с невероятна скорост. Напоследък подобни свръхбързи неидентифицирани обекти все по-често попадат… Continue reading „Изключително бърз НЛО е заснет от дрон в небето над Mieroszów, Полша (видео)“

крадено о т непознаатойкрадено от непознато

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденос от непознатоцкрадено от неапознато

One Reply to “НЛО: Последните събития с тях все повече, и все повече, плашат (видео)”

  1. sadfast

    твърде егоистично е да си мислим, че сме сами във вселената, естествено е да има и други същества……

Comments are closed.