НЛО: Последните събития с тях все повече, и все повече, плашат (видео)

Няма нищо по-шокиращо сега от НЛО и извънземните. Това е мнението на хората, които са живели през и след втората половина на миналия век. А  по-рано всички подобни явления са приписвани или на божествената природа, или на природата на дявола.

Вестниците пишеха малко за това, а свидетелите на такива явления се опитваха да мълчат, пише Esoreiter.

Днес, уфологичната тема в интернет, макар и доста популярна, постоянно изисква  нещо свежо и наистина невероятно, защото толкова много вече е казано и показано за нея …

НЛО близо до Слънцето, отново

Ето затова странните обекти близо до Слънцето, напълно различаващи се от естествените коронарни изригвания на светилото, са не само изненадващи, но   са доста шокиращи за много уеб потребители.

Например известният изследовател на паранормалното в нашия свят, включително и в космоса, Скот Уоринг, може да се каже, е подготвил за своите почитатели нова малка сензация.

Той е открил как безподобен по своята правилна форма НЛИ излита от Слънцето с огромна скорост. Нещо повече, размерите на този извънземен кораб е съизмерим с Юпитер, защо, от една страна, човек дори може да започне да се съмнява в реалността на това събитие, а от друга страна признава, че това е най-огромният НЛО, летящ или въртящ се близо до нашето Слънце.

Вече много от тях са зафиксирани, при това с различни форми, от куб до чадър, затова просто не е необходимо да се говори за някакви природни явления.

В този случай, уточнява тайванският уфолог, НЛО излита от Слънцето със скоростта на светлината или близка до нея.

 НЛО се появи в тв предаване по време на новини в Аржентина

Друг интригуващ момент в скорошната ни съвременност е един странен НЛО, който внезапно се появи на телевизионните екрани, и при това в живо предаване. Най-често това се демонстрира в  телевизионните новинарски канали, тъй като именно те правят предавания на живо.

Нещо подобно се случи преди дни в Аржентина. Телевизионният канал бе принуден да прекъсне предаването си, когато неидентифициран летящ обект, който лети над Буенос Айрес, попадна в  обектива на тв камерата.

Засега никой не е давал официално обяснение за случилото се,  което е разбираемо, но в интернет, където веднага се появиха видеоклипове от „мястото на събитието”, веднага избухна дебат: Какво е това?

Почти всички потребители на мрежата се съгласиха, че това не може да бъде безпилотен самолет, метеосонда или някакъв земен военен апарат. А освен това, защо тези телевизионни служители така изведнъж се притесниха? …

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)

От НАСА отново наскърбиха уфолозите и всички любители на космическите тайни, които постоянно следят околоземната орбита с уебкамерите, инсталирани на Международната космическа станция. За съжаление в случай, че се появят… Continue reading „Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)“

Изключително бърз НЛО е заснет от дрон в небето над Mieroszów, Полша (видео)

Камера, монтирана на безпилотник, е заснела изключително бърз НЛО, който стремително излита от гората и се насочва към небето с невероятна скорост. Напоследък подобни свръхбързи неидентифицирани обекти все по-често попадат… Continue reading „Изключително бърз НЛО е заснет от дрон в небето над Mieroszów, Полша (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

One thought on “НЛО: Последните събития с тях все повече, и все повече, плашат (видео)

  1. твърде егоистично е да си мислим, че сме сами във вселената, естествено е да има и други същества……

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *