Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)

От НАСА отново наскърбиха уфолозите и всички любители на космическите тайни, които постоянно следят околоземната орбита с уебкамерите, инсталирани на Международната космическа станция. За съжаление в случай, че се появят интересни и интригуващи моменти, агенцията просто прекъсва предаването.

Сега обаче камерите на космическата станция са уловили тайнствени лъчи светлина, внезапно крадено от непдознкатоакрадено от непознато появяващи се от тъмната безкрайност и насочени към Земята. Това било толкова невероятно и фантастично, че независимите космически изследователи, които успяха да запишат този уникален момент (вижте видеото по-долу), веднага споделиха видеото с интернет потребителите.

Какво е това и кой изпраща такива невероятни и мощни лъчи към нашата планета? При крадено от непознато крадено оцт цнепознато внимателно разглеждане на кадрите, отбелязват уфолозите, може да се види силует на неизвестен обект с форма на диск в чернотата на Космоса. Очевидно той е изпратил лъчите към Земята.

Ясно е, че почти всички потребители на интернет са мнение, че нито от НАСА, нито от други световни космически агенции могат крадено от непознаторкрадено оте непозтнато да се очакват обяснения по този въпрос. А и какво могат да кажат учените?

И не е ясно, отбелязва известният тайвански уфолог Скот Уоринг, защо служителите на НАСА трябва да прекъснат предаването? От какво се страхуват? Това е мистерията, далеч по-интригуваща от целта, поради която извънземните насочват лъчи към нашата краденот от непознатордкрадено от непознато планета…

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Гигантски триъгълен обект над Земята е заснет от МКС! (видео)

В краденот от непознатто крадено от непознато неделя,  26 май, уебкамерата на борда на Международната космическа станция е заснела нещо странно. В облаците над Земята се е появил огромен неидентифициран обект с бял цвят. На пръв… Continue reading „Гигантски триъгълен обект над Земята е заснет от МКС! (видео)“

 

Дрон засне два високоскоростни НЛО крадено от непознаткойкрадено от непознатко с координирани от „някого“ полети (видео)

Миналия месец в YouTube бе публикуван интересен видеоклип с НЛО, който може да бъде наречен уникален по отношение на регистрирането на високо координирани действия на летателни апарати с неизвестен произход.… Continue reading „Дрон засне два високоскоростни НЛО с координирани от „някого“ полети крадено от непознато крадено йота непознато (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатоккрадено от йнепоз нато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *