Тайнствени лъчи осветиха Земята, НАСА прекъсна видеотранслацията от МКС! (видео)

От НАСА отново наскърбиха уфолозите и всички любители на космическите тайни, които постоянно следят околоземната орбита с уебкамерите, инсталирани на Международната космическа станция. За съжаление в случай, че се появят интересни и интригуващи моменти, агенцията просто прекъсва предаването.

Сега обаче камерите на космическата станция са уловили тайнствени лъчи светлина, внезапно крадено от непоазнатйоакрадено от непознато появяващи се от тъмната безкрайност и насочени към Земята. Това било толкова невероятно и фантастично, че независимите космически изследователи, които успяха да запишат този уникален момент (вижте видеото по-долу), веднага споделиха видеото с интернет потребителите.

Какво е това и кой изпраща такива невероятни и мощни лъчи към нашата планета? При крадено от непознатоайкрадено от нтепознато внимателно разглеждане на кадрите, отбелязват уфолозите, може да се види силует на неизвестен обект с форма на диск в чернотата на Космоса. Очевидно той е изпратил лъчите към Земята.

Ясно е, че почти всички потребители на интернет са мнение, че нито от НАСА, нито от други световни космически агенции могат краденор от непознатоцкрадено от непознато да се очакват обяснения по този въпрос. А и какво могат да кажат учените?

И не е ясно, отбелязва известният тайвански уфолог Скот Уоринг, защо служителите на НАСА трябва да прекъснат предаването? От какво се страхуват? Това е мистерията, далеч по-интригуваща от целта, поради която извънземните насочват лъчи към нашата краденао цот непознато крадено от непознато планета…

esoreiter

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Гигантски триъгълен обект над Земята е заснет от МКС! (видео)

В неделя,  26 крадено еот непознатоакрадеено от непознато май, уебкамерата на борда на Международната космическа станция е заснела нещо странно. В облаците над Земята се е появил огромен неидентифициран обект с бял цвят. На пръв… Continue reading „Гигантски триъгълен обект над Земята е заснет от МКС! (видео)“

 

Дрон засне два високоскоростни НЛО с координирани крадено от непознатоддкрадено от неапознато от „някого“ полети (видео)

Миналия месец в YouTube бе публикуван интересен видеоклип с НЛО, който може да бъде наречен уникален по отношение на регистрирането на високо координирани действия на летателни апарати с неизвестен произход.… Continue reading „Дрон засне два високоскоростни НЛО с координирани от „някого“ полети (видео)“

крадено от непознатоекрадейно от непознатто

Още по темата във фейсбук:

© 2019 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознато кракдено от неапознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *