Краят на света: Пекин посред бял ден потъна в мрак (видео)

В столицата на Китай, Пекин, посред бял ден внезапно настъпи пълна тъмнина, а кадри с необичайното явление бяха публикувани в социалните мрежи от местни жители.

Следобед на 24 май, буквално в рамките на няколко минути, един от кварталите на града потъна в пълен мрак, както през нощта. Кадрите от „затъмнения“ Пекин са публикувани в Youtube канала на Victory Entertainment.

Някои потребители на социалните мрежи,  гледали видеото, изразиха мнение, че рязкото затъмняване може да се дължи на силната буря в града и светкавиците, които искряха няколко минути преди да бъде направен записа.

В същото време други потребители отбелязват, че необичайното явление е трудно да се обясни с лошото време, тъй като по време на буря никога не става толкова тъмно.

Много хора бяха шокирани от видяното, изразявайки, наред с други неща, конспиративни предположения, че това събитие може да е предвестник на предстоящи бедствия.

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Сценарий, който вече се сбъдва…или генерална репетиция за нещо по-голямо?

Какво ще се случи с нас след няколко месеца и какъв ще изходът от пандемията? Можем да рационализираме този въпрос, посочвайки основните хипотези на възможното бъдеще. Можем да помислим и… Continue reading „Сценарий, който вече се сбъдва…или генерална репетиция за нещо по-голямо?“

Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и… Continue reading „Тръмп vs Бил Гейтс! Шах и мат!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *