Сензационно откритие на учените за времето

Учените направиха сензационно изявление, свързано с естеството на времето. Те откриха грешка, на която преди това никой от учените не е обръщал внимание. Оказва се, че времето е променлива структура, а не постоянна, както мислеха изследователите преди това.

Преди формулирането на теорията на относителността от Айнщайн се смяташе, че след Големия взрив е невъзможно да се повлияе на времето.

Последвали експерименти на изследователи показаха, че времето може да протича различно за различните наблюдатели.

Оказва се, че колкото по-високо е разположен обектът спрямо наблюдателя, толкова по-бързо тече времето. Случва се определено разсинхронизиране на времето.

Луната, която постепенно се отдалечава от нашата планета, оказва голямо влияние върху хода на земното време. В резултат на това има периоди, когато в една минута има повече от 60 секунди. Според наблюденията на учените, това явление може да се наблюдава на 31 декември или 30 юни.

Така постепенно започваме да разбираме, че времето изобщо не е това, което си представяме. Мнозина например са забелязали, че в зависимост от ситуацията времето може да се забави или, обратното, да тече бързо. Може би дори може да спре за всеки човек поотделно, „за да му помогне“ в трудни ситуации.

Това поставя въпроса: способен ли е човек да влияе на хода на времето или това зависи от други сили? Това все още не е известно на учените, така че те могат да представят само множество различни версии, като постепенно се приближават до отговора.

еsoreiter

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Учени: Времето не съществува!

Според нова теория на физиците, времето е илюзия, родена в нашия мозък. Учените изложиха концепцията, че времето е илюзия, която се състои само от човешките спомени. Според учените, съществува теория,… Continue reading „Учени: Времето не съществува!“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *