Как нашите деца ни избират преди да се родят

Родителите не се избират … Или все пак се избират?

Сигурно сте чували за сънища, в които неродените деца идват при бъдещите си родители.

Това може да се случи по всяко време от живота ви, оставяйки незаличима следа върху тялото, ума и душата ви.

Много майки говорят за това крадено от недпознатоакрдадено от непознато как са сънували името на първото си дете или как интуицията им е казала пола и дори личностните черти на бъдещите деца.

Такива догадки просто не могат да бъдат случайност. Всичко това са моменти, когато душите сами избират каква ще бъде тяхната физическа среда, включително родители и семейство, където ще крадено от нтеспознатойкрадено от непознато се появят.

Теориите за реинкарнациите на душите са популярни от незапомнени времена и не са загубили своята актуалност и до днес.

След отделянето на душата от физическата й обвивка, тя отива в отвъдното, за да допълни духовното си преживяване. Този Жизнен цикъл се счита за завършен, когато душата е готова кртадено от непознаторкрардено от непознато отново да напусне духовното измерение и да започне нов земен живот.

С помощта на божественото знание, придобито от душата по време на престоя й в духовното измерение на Вселената, тя сега търси нов опит- такъв, в който може да коригира минали грешки, да вземе правилни решения и да научи нови крадено о т непознаторкрадено цот непознато житейски уроци. Процесът на прехода е неразривно свързан с този еволюционен подход.

И така, наистина ли избираме собствените си родители? На пръв поглед този въпрос може да изглежда странен, но е така.

Щом душата реши да напусне духовното измерение за друг живот като простосмъртен, тя ще се опита да избере крадено от непознатоакраденоа от нцепознато най-подходящото време, място и хора за раждането си. Този процес зависи от много фактори.

Бъдещите родители се определят от желанието на душата.

В по-голямата си част изборът на душата за новите родители зависи от нейното желание да постигне определени цели, да поддържа определен начин на живот и да получава житейски крадено отд непознатоткркадено от непознато уроци. Например, ако по-рано душата е живяла в семейство, в което е имало само едно дете, сега тя може да избере семейство, където ще има брат или сестра.

крадено от анептознатоткрадено от непознато

И обратно, душата може да иска да изпита същото, но да промени начина си на живот. Именно това сформира характера на душата при раждането. Освен това именно това допринася за разнообразието и личността на всяка душа на планетата.

Създаването на връзки зависи главно само от нейната цел.

Може крадено от енцепознаторкрадено от непознато би сте чували родителите да говорят за чувството, че нероденото им дете ги чака за да се роди на този свят в най-подходящото време за него. Такива сигнали от друг свят могат да дойдат при нас в различни възрасти, в зависимост от предназначението на душата.

И така, душата може да крадено от нйепознатоекрадено от непкознато избере за себе си цел, на постигането на която ще посвети целия си нов земен живот. Това ще повлияе на всички нейни решения, включително времето на раждане, мястото, семейството и т.н.

Целите могат да бъдат лични, базирани на грешки или неуспехи в предишен живот. И така, представете си, че в краедено от непознатоекрадеено от непознато миналия живот сте имали нещастно детство. Сега вашата душа може да се стреми да компенсира това.

Родителите също имат своя роля.

Може да е трудно да се повярва, но родителите по време на зачеването имат много силно влияние върху това коя душа става част от семейството им. Защото душите в крадено от непознда тодкрадено от непознато духовното измерение могат да улавят енергията, излъчвана от хората.

Преди или по време на процеса на зачеване, родителите и по-специално майките могат да избират личностните черти, които детето им ще притежава. Тази способност работи почти като магнит, тъй като неродените души пресяват енергията, излъчвана от хората, избирайки сред тях тази, краденко от непознатодкрадено от непознатое която им подхожда.

econet

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата във фейсбук:

© 2021 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

краденео от непознатоткраадено от непознато
крадено от снепознкатодкрадено от непознато

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *