Tуск: С приятел като Тръмп не ви трябват врагове!

С търговския спор около митата за стоманата и алуминия и с оттеглянето на САЩ от Договора за иранската ядрена програма, американският президент Доналд Тръмп „освободи Европа от всички илюзии“, заяви днес в София първият човек на Европейския съвет, Доналд Туск.

– Ако разгледаме последните решения на американския президент Тръмп, някой крадено от непдознатодкрадено от непознато може да си помисли, че с такъв приятел не се нуждаем от врагове. Честно казано, Европа трябва да бъде благодарна на президента Тръмп, защото заради него се освободихме от всички илюзии“, каза Туск.

Според него Тръмп е помогнал на европейците да разберат, че „ако имате нужда от ръка, която помага, краддено от непоцзнатоакрадено от непознато ще я намерите на края на ръката ви“.

Туск подчерта, че ЕС трябва да бъде обединен, за да се изправи пред нов феномен – „капризната самоувереност на администрацията на САЩ“.

https://plusinfo.mk/%d1%82%d1%83%d1%81%d0%ba-%d1%81%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d1%98%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%bf-%d0%bd%d0%b5-%d0%b2%d0%b8-%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b0/

© 2018 30dumi.eu All rights reserved!

Още по темата:

Доналд Тръмп подписа документ за пилотирана мисия до крадено от непознатоткрадено от кнепознрато Луната

САЩ възнамеряват да възобновят програмата за изпращане на хора на Луната. Съответният документ за космическата политика,  Доналд Тръмп  подписа във вторник. Директивата включва партньорства с частни инвеститори за изпращане на… Continue reading „Доналд Тръмп подписа документ за пилотирана мисия до Луната“

крцадено от непознатодкрадено от непознатто

Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (видео)

От момента, в който  Доналд Тръмп само  обяви кандидатурата си крадено от непознатоткррадено от непознтато за президент на САЩ, към него бяха приковани милиони очи, на които не  им убягна факта, че с фигурата на… Continue reading „Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (видео)“

 

Третата световна война? Нищо лично -Тръмп просто си краденсо от непознатоекрадено ойт непознато плаща дълга към Ротшилд

 

Екстрасензът Вилегас, предсказал победата на Тръмп, обяви кога ще започне Третата световна война

© 2018 30dumi.eu All rights reserved!

краденой от непознатоцкрадено от непозндато крадено от непозднатоакрадено от непозна то
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно крадено от непознатоткрадйено от непознаато забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.
крадено от непаознатоакрсадено от непознато