Mистерии: Ято врани кръжи около НЛО (видео)

Нещо много необичайно е успял да заснеме анонимен жител на Марина Дел Рей, Калифорния. Чувайки странен шум, очевидецът излязъл на улицата и изведнъж видял зрелище, излязло сякаш от фантастичен филм или от филм на ужасите.

Голямо ято от черни градски врани кръжало над мистериозен тъмен обект, висящ ниско над земята. краденсо от наепознатоекрадено от непознато Обектът приличал на удължена сфера или яйце и бил напълно различен от обикновените дронове.

Изненадващо било, че НЛО висял напълно неподвижно и на пръв поглед не било ясно с како може да е изплашил и да разтревожи враните. Може би те усещат или виждат нещо, което хората не виждат крадено от днепознатоакрадено от непознато и не чувстват?

Враните летели над НЛО и  шумно грачели. Зад кадър може да се чуе как някой пита няколко пъти: „Това извънземни ли са???“

За съжаление не се знае датата, когато са заснети тези кадри.

  paranormal-news

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

Мистериозна медузоподобна аномалия в небето над Бразилия (видео)

Миналата неделя, 16 декември, един от жителите на бразилския град Майрипора, станал свидетел на мистериозен феномен. крадено от непознато крадено от неапознадто Около 10 часа сутринта той се разхождал в местния парк и внезапно забелязал бял… Continue reading „Мистериозна медузоподобна аномалия в небето над Бразилия (видео)“

 

Ровърът Cuiriosity засне „летящи аномалии“ на Марс (видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено отц непознатоекрадсено от непознато Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови крадено от непознйатоккраддено от непознато средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.