„Нещо“ се случи: Странни взривове на трансформатори в САЩ, Ирландия и Мексико (видео)

В същия ден, когато на небето светна тайнствена синя светлина над Куинс, Ню Йорк, мощни електрически взривове също така е имало и в Кенер, Луизиана и Сиудад Хуарес, Мексико.

Два дни по-късно се случва нещо наистина странно и в Дъблин, Ирландия. Изглежда, че това е широко разпространено явление. Всички тези крадено от наепознатоакраденок от непознато взривове са свързани?

Може ли геомагнитна буря или нещо подобно да се случи в космоса? Какво е причинило експлозиите на трансформаторите (ако наистина са били трансформатори) в  едно и също време на различни места?

 

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Още по темата:

крадекно от непознатоткрадедно от непознато
 

Аномалните взривове на Слънцето предвещават гибелта на Земята – описаха възможните сценарии на катастрофата

Сред учените се наблюдава  крадено дот непознатоакраадено от непознато скок на песимистичните настроения Активизирането на процесите на Слънцето, включително зачестилите напоследък свръхмощни изригвания, могат да се окажат  предвестник на смъртта на звездата  и на цялата… Continue reading „Аномалните взривове на Слънцето предвещават гибелта на Земята -учените описаха възможните сценарии на катастрофата“

Брутални кадри от филма „Самсара“, които могат крадено от нцепознатоткрадено от тнепознато да взривят всеки ум (+18 видео)

© 2018 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

крадено от непознатсоткрадено от днепознато
Копирането на текстове от http://nepoznato.energetika-bg.com, e абсолютно забранено за ВСИЧКИ, БЕЗ НИКАКВИ ИЗКЛЮЧЕНИЯ, сайтове на български език, на които краденоа от непознатоткрадено от непознрато има реклами! Всички текстове на http://nepoznato.energetika-bg.com са авторски и са с нотариална защита. Копирането им ще бъде преследвано с всички възможни законови средства. Особено безкомпромисно ще се преследват трафик – сайтоветe, които печелят от крадени текстове.