Samsung създаде „същество с изкуствен интелект“ (видео)

Технологичният гигант ще покаже потенциалното „следващо ниво“ на изкуствения интелект, известен като NEON, следващата седмица.

Amazon Alexa, който се намира във вашия дом, приема гласови команди, които му позволяват да възпроизвежда музика, да пуска осветлението, да чете заглавията на новините и много други функции, е един от няколкото интелигентни лични асистенти, които в момента се борят да доминират заедно с Google Home и Apple HomePod.

Сега обаче Samsung обяви, че ще покаже какво може да бъде първото наистина следващо поколение гласови асистенти, на изложението Consumer Electronics Show (CES) на 7 януари.

Според поредица от загадъчни туитове и коментари, този нов „изкуствен човек“ ще се казва NEON и ще бъде пълноценно „същество с изкуствен интелект“, което дори може да ви служи като най-добрият приятел.

„Накрая е създаден изкуствен интелект, който ще ви накара да си зададете въпроса кой от вас е истински.“

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

 

Конспирации: Ние живеем в симулатор или кой си позволява да изключва Слънцето? (видео)

И така, какво е Слънцето?  „Фенер“? Включен – изключен? Повечето ще кажат, че това е фейк или фалшива новина. Ок.  Така да е. Но този път трябва видят, че Слънцето… Continue reading „Конспирации: Ние живеем в симулатор или кой си позволява да изключва Слънцето? (видео)“

Огромен неизвестен обект падна на Луната! Космическите агенции мълчат! (видео)

На 9 септември 2019 г. астроном-любител е забелязал огромен неизвестен космически обект в момента, когато пада на повърхността на Луната. Брус казва: „нещо огромно рухна на северната страна на Луната…… Continue reading „Огромен неизвестен обект падна на Луната! Космическите агенции мълчат! (видео)“

Още по темата във фейсбук:

© 2020 nepoznato.energetika-bg.com All rights reserved!

Related Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *